top of page

Rólunk

Üdvözlöm a honlapunkon.

Az MFC Kft egy start-up cég, amely 2022 májusában alapult meg, hogy magas szinten szolgáljon ki olyan partnereket, akik az elektromos járművek terén szeretnének több ismeretre szert tenni, esetleg már van és szükség lenne töltési megoldásra, flottájukban megjelentek az elektromos járművek és szükség lenne konzultációra, töltéssel kapcsolatos műszaki, jogi, pénzügyi információkra. Vállaljuk töltők kiválasztása utáni tervezést, telepítést, üzembehelyezést, üzemeltetést.

A Legrand Zrt. hivatalos magyarországi szervízpartnere vagyunk. 

Hogy miért lehetünk jó választás? Több, mint 20 éves villamos szakmai tapasztalat van a hátunk mögött, amelyből 3 év már aktívan telt az elektromos jármű töltési megoldások területén. Elsősorban a Legrand, de nem kizárólagosan egy márka termékeit ismerjük, kezeljük, telepítjük, így biztosabb a jó választás lehetősége. 

A legegyszerűbbtől a legmagasabb szintü, kommunikációval ellátott, programozható töltési megoldásokig kínálunk lehetőségeket. 

A másik fő profil a napelemes rendszerek kiépítése nem csak családi házakhoz, de ipari méretekben is. A rendszer tervezésétől, a kivitelezésen át, az engedélyeztetéseket is beleértve foglalkozunk a megújuló energiák ezen formájával. 

A több, mint 10 éves projekt menedzseri múltnak köszönhetően vállaljuk projektek menedzselését teljeskörűen az ajánlati/tendereztetési fázistól, egészen a kulcsra kész átadásig. 

bottom of page