top of page

Elérhető szolgáltatások

Tanácsadás

Csapatunk segít kiválasztani a legideálisabb járművet/járműveket az Ön, vagy cége számára. Ha megvan a jármű, akkor segítünk a legideálisabb műszaki megoldás megtalálásában a jármű(vek), az áramszolgáltatói betáplálás és a felhasználói igények vonatkozásában.

Programozás

Igen sok esetben előfordulhat, hogy energiamenedzsment rendszerrel kell elosztani a rendelkezésre álló teljesítményt az épület fogyasztói és a töltő(k) között. Ebben az esetben a teljes rendszert felprogramozzuk.

Amennyiben csak egy töltőről van szó, akkor azt is be tudjuk állítani a Megrendelői igényeknek megfelelően. 

Tervezés

Amennyiben megvan az ideális műszaki megoldás, akkor tervezéssel is tudjuk támogatni a kivitelezés szabványosságát. Mivel nagy áramokról van szó, így érdemes erre is költeni, hogy ne érjen bennünket sem meglepetés, sem anyagi kár. 

Szervizelés

Bizonyos gyártmányú töltők szerviz munkáit is el tudjuk látni. Ez azt jelenti, hogy a gyártóval szerviz szerződés alapján akár garanciális, akár garancián túli javítást is el tudunk végezni. 

Jelenleg szerződött gyártók:

- Legrand

Telepítés

A kiválasztott, megtervezett műszaki megoldásokat a vonatkozó szabványoknak megfelelően kivitelezzük. A szükséges eszközöket leszállítva, legyen szó kábelről, ásásról, betonozásról, falvésésről, védelmekről, elosztókról, na meg persze a töltőkről.

Oktatások, előadások

A járművek/töltők felépítése, kiválasztása, ideális használata, esetleg a töltők kezelése flották esetén igényelhet oktatás/ képzést.

Kérjük keressen meg bennünket az elérhetőségeinken a részletekért.

Inspekció

A másik szolgáltatás a megrendelők kérésére a gyártónál ellenőrizni a megrendelt terméket mind mennyiségileg, mind minőségileg. Ezeket általában olyan távoli megrendelők kérik, akiknek az utazása nem lenne költséghatékony. A másik lehetőség, amikor megfelelő szaktudással nem rendelkező megrendelő kér fel szakértői tevékenységre. 

Mindkét esetben magas színvonalon, a megrendelői kérésnek megfelelő mélységben ellenőrizzük a megrendelt termékeket. 

Írjon nekünk!

Tetszik amit látott? Vegye fel velünk a kapcsolatot valamelyik elérhetőségünkön!

    Köszönjük üzenetét. Hamarosan válaszolunk.

    bottom of page